Craiova Multicultural Day

Craiova Multicultural Day

Asociatia Interculturala Romano-Coreeana (AIRC), Asociatia Global Help prin Centru de Informare pentru Straini Craiova (CIS Craiova) si Universitatea din Craiova, in colaborare cu Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Dolj, organizeaza in data de 11 octombrie 2014, a doua editie a Zilei multiculturalitatii, „Craiova Multicultural Day”.

Evenimentul din acest an reuneste reprezentanti din 17 tari, de pe tot globul, nu doar din Uniunea Europeana. Alaturi de Romania, in holul central al Universitatii din Craiova vor mai fi prezente urmatoarele tari: Afganistan, Coreea de Sud, Egipt, Franta, Grecia, Iordania, Macedonia, Mexic, Moldova, Nigeria, Palestina, Polonia, Siria, Turcia, Zimbabwe si Comunitatea romanilor de pe Valea Timocului.

in cadrul Craiova Multicultural Day, fiecare tara participanta va avea amenajat un stand de prezentare cu obiecte si produse traditionale, expozitie de fotografii etc. Vizitatorii vor avea ocazia sa admire porturi populare ale altor popoare, sa se delecteze cu frumusetile altor tari si sa afle mai multe informatii despre acestea. Totodata, organizatorii au pregatit si un program artistic cu dansuri si muzica din diverse state. intregul program se va desfasura in intervalul 11-17.00.

in acelasi timp, Asociatia Interculturala Romano-Coreeana (AIRC) va invita sa sarbatoriti Hangul Day – Ziua alfabetului coreean, ocazie cu care toti cei prezenti vor putea exersa caligrafia coreeana.

Persoana de contact: Liana Tataranu, General Manager AIRC
Tel: 0722 662 022