Donatii si voluntariat - GLOBALHELP.RO

´╗┐

Directionati 2% din impozit catre Asociatia Global Help Craiova

Conform art. 57 (4) – (6) si art. 84 (2)-(4) din Codul Fiscal, persoanele fizice au posibilitatea sa directioneze doi la suta (2%) din impozitul pe veniturile obtinute in anul anterior catre o entitate nonprofit, unitatilor de cult, precum si pentru acordarea de burse private.

Contribuabilii pot dispune asupra destinatiei unei sume reprezentand pana la 2% din impozit pentru sustinerea entitatilor nonprofit care se infiinteaza si functioneaza in conditiile legii, unitatilor de cult, precum si pentru acordarea de burse private, conform legii.

Doneaza 2 la suta

2% se aplica la impozitul datorat pe venitul net anual impozabil, din castigul net anual din transferul titlurilor de valoare, din castigul net anual din operatiuni de vanzare-cumparare de valuta la termen, pe baza de contract, si orice alte operatiuni de acest gen.

Descarcati Formularul 230 si completati datele de identificare personale.
Depuneti aceste formulare la administratiile financiare locale.
Aceasta donatie nu costa nimic contribuabilul!

Contactati-ne daca aveti nevoie de ajutor.

Valuntariatul. Ce reprezinta? De ce voluntar?

Voluntarul este o persoana care desfasoara activit─â┼úile de interes public. Voluntariatul se desfa┼čoara din propria ini┼úiativ─â de orice persoan─â ├«n folosul altora, f─âr─â a pretinde o remunera┼úie.

Nu ezitaţi. Daca vreti sa va implicati va rugăm să ne contactaţi pe email sau sa ne scrieti pe Facebook!
Va multumim.