Global Help

Asociatia Global Help Craiova

Programe de ajutor

"Am finalizat cu succes programe de combatere a traficului de persoane, oferind asistenta si protectie victimelor."

Vezi proiectele derulate

Cursuri de calificare

"Printre proiectele de succes desfasurate se numara cursuri de calificare si reconversie ce au avut un impact benefic... "

Vezi detalii

Parteneri de incredere

"Parteneriatele pe care le-am cladit in timp ne-au permis sa ducem la bun sfarsit proiectele in care am fost implicati."

Vezi partenerii

Doneaza sau inscrie-te voluntar

"Poti dona imediat 2% din impozitul tau pe venit sau poti sa te inscrii si noi iti vom amintii discret."

Vezi pagina donatii

Proiectul isi propune sa contribuie la integrarea strainilor cu sedere legala pe teritoriul Romaniei.

Retea de centre de informare si consiliere pentru resortisanti ai unor tari terte

In perioada 1 iunie 2010 – 31 mai 2011, Asociatia Nationala Mutuala Romania-Franta „Louis Pasteur” Dej - Filiala Craiova, in calitatea de partener, desfasoara proiectul Retea de centre de informare si consiliere pentru resortisanti ai unor tari terte.

Proiectul este implementat de catre Organizatia Internationala pentru Migratie (OIM) – Misiunea in Romania in colaborare cu 13 ONG-uri din tara si este finantat din Fondul European de Integrare a resortisantilor tarilor terte, Programul Anual 2009, in cadrul Programului general „Solidaritatea si Gestionarea fluxurilor migratorii”.

Proiectul isi propune sa contribuie la integrarea strainilor cu sedere legala pe teritoriul Romaniei, prin înfiintarea a 15 Centre de Informare pentru Straini in: Bucuresti/Ilfov, Bacau, Brasov, Buzau, Cluj, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava, Tg. Mures si Timisoara.

In calitatea sa de partener in cadrul acestui proiect, Asociatia Nationala Mutuala Romania-Franta „Louis Pasteur” Dej - Filiala Craiova, prin centrul sau din Craiova, va pune la dispozitia strainilor informatii adaptate nevoilor lor privind drepturile pe care le au in Romania, respectiv: dreptul la un loc de munca, dreptul la o locuinta, dreptul la asistenta medicala, asistenta sociala si asigurari sociale, dreptul la educatie, dreptul la servicii de acomodare culturala si invatarea limbii romane; in vederea facilitarii accesului nediscriminatoriu la servicii si bunuri publice.

Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa contactati la: tel/fax:0351/408095 sau mobil 0723154085, 0721299800

  • Email: cis.craiova@iom.int
  • Locatie Centru de Informare pentru Straini: str. Romania Muncitoare, nr.3, Craiova
  • Orarul de functionare al centrului: luni-vineri 10-18